Om oss på Avloppsservice

Med över 20 år i branschen har vi samlat på oss en rejäl mängd erfarenhet och likaså kunskap om fastighetsbelagda avloppsrör. Idag har vi ett enormt utbud av tjänster som berör ditt avlopp och kan hjälpa dig med allt från stamspolning till sanering.

För oss på Avloppsservice är ambitionen alltid att du som kund ska lyckas få en lägre kostnad kring ditt ägande av din bostad. Det kombinerat med en enorm vision om bra och snabb service liksom långsiktigt underhåll gör att vi blir ett serviceföretag som alltid har ditt bästa i fokus. Dessutom jobbar vi kontinuerligt med att vidareutbilda vår personal för att de ska bli så bra som möjligt.

Därför väljer våra kunder Avloppsservice

Det finns många företag likt oss på Avloppsservice, och det gäller att sticka ut från mängden. En mängd av våra kunder menar på att de väljer oss just på grund av vår snabba service. För när det handlar om rör som eventuellt kan gå sönder, eller orsaka stopp, är det viktigt att agera innan det är för sent – för att undvika dyra kostnader i form av vattenskador eller liknande. 

Kom i kontakt med oss idag

Vi på Avloppsservice finns alltid tillgängliga för dig med frågor och funderingar och välkomnar alla som behöver vår hjälp. Skulle du råka ut för akuta besvär i din bostad eller lokal finns vår jour tillgänglig dygnet runt, året om, för att du aldrig ska behöva vänta på att få hjälp när du behöver det som allra mest.

Välkommen till Avloppsservice!