Vi utför stamspolning

Stamspolning är en nödvändig åtgärd som förutom att få bort fetter, beläggningar, dåliga lukter och mycket annat även kan förlänga livslängden på rören och ledningar i ditt hem. Det är dessutom en mycket enkel och tämligen snabb operation liksom billig – åtminstone i jämförelse med vad det skulle kosta dig om dina rör går sönder och du får en vattenskada som följd. Vi är experter på området och har många års erfarenhet i bagaget, och vet du med dig att det är dags så kan du lita på att vi kan hjälpa er med exakt det ni behöver.

Kontakta oss redan idag med allt från frågor, önskan om inspektion till tidsbokning.

Hur går en stamspolning till?

Med hjälp av våra avancerade verktyg och varmvatten i högt tryck spolar vi rent samtliga stammar i din bostad eller fastighet. Stamspolning är inte heller något som kräver flera veckor eller månaders arbete, utan arbetet är klart allt som oftast under en timma och du behöver inte heller stänga av avlopp och vatten hos dig under tiden. Det för dessutom inte med sig några oväsen eller dåliga lukter under arbetets gång. Med det sagt är den en så gott som smärtfri process som bara innebär fördelar för dig, din bostad och din framtida plånbok.

Om ditt vatten rinner undan långsamt, trots att du kanske rensat avloppen för inte alls länge sen, är det en bra indikation på att en stamspolning kan vara nästa nödvändiga steg. Även dålig lukt, bubblor i avloppet och återkommande stopp är tydliga tecken på att du bör kontakta oss. Vi finns tillgängliga även på jour om det skulle behövas akut hjälp!

Så kan vi hjälpa dig

Är du osäker på om du har ett faktiskt behov av stamspolning? Om du aldrig har genomfört en och har bott i nuvarande bostad i mer än sex år så bör du göra det även om du inte har uppmärksammat några problem. Om du är osäker på om det behövs kan du alltid kontakta oss först så hjälper vi er även med det. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!